06 10 60 06 02
Home Lichaamsgerichte therapie Homeopathie Systemisch werk Voor wie? Voorbeelden Tarieven Over mij Blog Contact

Blogs

05-01-2024

Levenskracht


Levenskracht

Gedurende het leven maakt iedereen dingen mee die er toe kunnen leiden dat er een muurtje wordt gezet om de unieke eigenheid. Vaak begint dit al vroeg in het leven in de periode dat je volledig afhankelijk bent van je omgeving voor zorg en verbinding. Je leert je aan te passen aan de verwachtingen en mogelijkheden van die omgeving. Een deel van jouw vitale vrije levenskracht offer je hierbij  op.

Jouw innerlijk systeem raakt hierdoor uit balans. Dat kan al heel vroeg merkbaar zijn in het leven. Maar vaak gaan er jaren voorbij waarin we ons leven inrichten binnen de mogelijkheden van beperkte levenskracht. Je leert onbewust compenseren wat er tekort is in jou. Dat voelt vaak als 'zo ben ik'. Uiteindelijk loopt dit mechanisme ergens op vast. Dat zich laat zien door lichamelijke klachten, maar vaak ook door angst, depressie en een lage levensenergie.

In mijn praktijk bied ik de mogelijkheid samen met jou te kijken waar je uit verbinding bent geraakt en de levenskracht is geblokkeerd en wat nodig is om weer in volledige verbinding te komen met jouw unieke eigenheid. Met als doel dat jouw levenskracht weer vrij kan stromen.

Daar waar levenskracht vrij kan stromen

- verdwijnen lichamelijke klachten

- vergroot je veerkracht

- wordt het hoofd rustig

- blijf je aanwezig

- voel je helder waar je grens ligt

- kunnen gezonde relaties ontstaan

- ontstaat er innerlijke balans

- stromen emoties vrijuit

- komt er ruimte voor de beweging van de ziel  

 

Binnen mijn praktijk werk ik met homeopathie, systemisch werk, lichaamsgerichte therapie en traumawerk. Ik werk nooit met protocollen maar stem me af op jou en welke behoefte er in jou leeft. Na een intake waarin helder is wat de hulpvraag is kijken we samen per sessie wat jij nodig hebt om weer een stapje te kunnen maken. Ik werk zowel binnen in de praktijkruimte als buiten in gebied rondom de Posbank.

Je bent heel welkom!🍀