06 10 60 06 02
Home Lichaamsgerichte therapie Homeopathie Systemisch werk Voor wie? Voorbeelden Tarieven Over mij Blog Contact

Predictive homeopathie

Als klassiek homeopaat ben ik steeds op zoek naar verdieping in mijn werk. In 2018 heb ik de opleiding predictive homeopathie gedaan en in 2019 de vervolgopleiding. In het najaar van 2019 heb ik het symposium over behandeling van kinderen gegeven door Ambrish Vijayakar in Regensburg bijgewoond. En in 2022 ben ik begonnen met de predictive advanced opleiding die ik in 2023 zal afronden.

Predictive homeopathie is de bekende klassieke homeopathie van Samuel Hahnemann, maar dan gekoppeld aan de huidige kennis van de wetenschap. Predictive Homeopathie is ontwikkeld door Dr. Vijayakar uit India.

Inmiddels is me heel duidelijk dat door het werken volgens de inzichten van de predictive homeopathie mensen met minimale homeopathische doseringen enorme verbeteringen van hun gezondheid en welzijn bereiken.

Gezondheid is veel meer dan alleen klachtenvrij zijn. Gezondheid is jezelf kunnen zijn, in je kracht staan en van daaruit adequaat kunnen reageren op alle uitdagingen die het leven voor ons in petto heeft.