06 10 60 06 02
Home Lichaamsgerichte therapie Homeopathie Systemisch werk Voor wie? Voorbeelden Tarieven Over mij Blog Contact

Wie ben ik?

Mijn naam is Inez van der Kaaij,  moeder van twee prachtige opgroeiende dochters.

Na het afronden van de hbo opleiding tot verpleegkundige heb ik ruim 15 jaar in de reguliere gezondheidszorg gewerkt, als jeugdverpleegkundige en gezinscoach voor gezinnen die dreigden vast te lopen.

Via mijn kinderen kwam ik in aanraking met homeopathie. Ik werd er gelijk door gegrepen. Ik zag het enorme effect ervan bij mijn eigen kinderen. Daar wilde ik meer weten! In 2008 begon ik met de studie tot klassiek homeopaat aan de Homeopathie Academie in Almelo. Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk in Rheden.

In de jaren die volgden bleek er een grote behoefte te zijn aan meer therapeutische begeleiding. Dat prikkelde mij om een nieuwe weg in te slaan en opleidingen te gaan doen voor lichaamsgerichte therapie. Inmiddels is de praktijk die ooit als homeopathie praktijk begon getransformeerd naar een praktijk voor lichaamsgerichte therapie, homeopathie en systemisch werk.

Waar ik voor sta....

Voor mij is ieder mens uniek en gelijkwaardig. Ieder mens draagt de verantwoordelijkheid voor zijn eigen leven en heeft het recht in vrijheid te kunnen leven en daarin eigen keuzes te maken.Dit is de visie van waaruit ik leef en dus ook werk.

Veiligheid, transparantie, gelijkwaardigheid, invoelend, nuchter, doortastend coachend en humor zijn de begrippen die bij mij passen.

'Jij bent gedreven, positief en doorgrondend' zei een client onlangs. Een mooi compliment en daar kan ik me wel in vinden!