06 10 60 06 02
Home Lichaamsgerichte therapie Homeopathie Systemisch werk Voor wie? Voorbeelden Tarieven Over mij Blog Contact

Systemisch werk

Bij een systemische opstelling verbinden we ons met de onderstroom zodat wat niet zichtbaar is zichtbaar/voelbaar gemaakt wordt. We volgen hierbij de ‘taal’ van het lichaam. Wat daar te voelen is en welke beweging daar gemaakt wil worden. Als we ons laten leiden dan toont het veld de onderstroom heel helder.

 

Wat is de onderstroom?

De onderstroom is dat wat niet zichtbaar is, maar heel veel invloed heeft op jou. Als er in de onderstroom iets in de knel zit dan merk je dat je in je leven ten aanzien van bepaalde thema’s niet echt vooruit komt

 

‘…de onderstroom die niemand ziet bepaalt de richting..’

-Stef Bos-

Wat kun je opstellen?

Eigenlijk kun je alles opstellen.

De wereld buiten jou, zoals je familie, je werk, je collega…en ga zo maar door.

Je kunt echter ook heel goed jouw binnenwereld opstellen. Bijvoorbeeld delen in jou of delen van je lichaam of emoties die je voelt.

Het kan ook een vraag zijn. Iets waar je steeds maar tegenaan loopt en waar je zelf niet uitkomt.

 

Wat levert het op?

Een opstelling levert informatie op. Informatie die niet vanuit het hoofd komt, maar vanuit je lichaam en vanuit het veld waar we mee verbinden.

We gaan die informatie niet interpreteren en we gaan ook niets fixen. De informatie die helder wordt vanuit een opstelling doet wat in de onderstroom en daarmee geeft het een helende beweging die merkbaar wordt in jouw leven, in jouw lichaam.

 

Wat gaan we doen?

We gaan het bos in. De natuur is een plek die uitnodigt om uit het hoofd te gaan en te vertragen. Precies dat wat nodig is om in verbinding met je lichaam te komen. Het thema of de vraag waar je mee komt daar gaan we gelijk mee aan de slag.

Mijn rol is begeleidend waarbij ik me afstem op jou.

 

Concreet

We spreken af op een plek in het bosgebied rondom Rheden.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

Ik zorg dat er ruim voldoende tijd is om jouw vraag te onderzoeken.

Het tarief is 90 euro per uur.